A Class

Spar mere med A-klasse

Op til 51%* energibesparelse med Eco-Power invertermotor

* Vs G-klasse apparater

Den ægte vare af A-klasse

Hoover tilbyder en række topkvalitetsprodukter med den bedste effektivitet i energiklassen A, hvilket reducerer forbruget og hjælper med at spare penge, energi og tid, samtidig med at miljøet respekteres. Opdag alle fordelene.

Mindre forbrug

Mindre forbrug

overensstemmelse med det nye energimærke*, reducerer A-klasse vaskemaskinerne fra Hoover forbruget med mindst 51% i forhold til G-klasse apparater. Da de bruger mindre vand, bruger de mindre energi til at opvarme vandet. Kun 20 til 50% af den energi, der bruges af traditionelle vaskemaskiner, hvilket gør dem energieffektive. Ifølge Den Europæiske Unions officielle hjemmeside “vil Europa med mere effektive vaskemaskiner også være i stand til at spare op til 1,5 TWh elektricitet om året i 2020”**.

* Gældende fra 1. marts 2021.

** Kilde Den Europæiske Union.

Mere effektivitet

Discover the most reliable and efficient laundry experience.

 

Eco-power invertermotor

Den nye generation af Eco-Power Invertermotor er den mest langtidsholdbare og kraftfulde bælteteknologi på markedet. Den tilpasser vaskehandlingen til belastningen, hvilket sikrer de bedste resultater og 60% mere effektivitet. Den børsteløse motor er 4 gange mere holdbar: eliminerer enhver form for friktion, den øger effektiviteten og sikrer langvarig og effektiv pålidelighed, samtidig med at den garanterer maksimal stilhed.

 

Strømplejesystem

Denne teknologi skaber den perfekte blanding af vand og vaskemiddel og udvider den direkte inde i tromlen, så den trænger ind i fibrene, hvilket sikrer 20% bedre rengøringsvirkning*.

* Sammenlignet med en standard motor.

Flere besparelser

Flere besparelser

På udvalgte A-klassificerede apparater kan du spare op til 35% på dine energiregninger med Hoover.*

* Energibesparende vaskning baseret på sammenligning af en bedømt Hoover-vaskemaskine med den tilsvarende KG-belastningsstørrelse på D- eller E-energiklassificerede Hoover-vaskemaskiner.

Mere bæredygtighed

Mere bæredygtighed

Hoover A-klasse apparater reducerer dit CO2-fodaftryk og andre drivhusgasser, da de har lavere emissioner af skadelige gasser til miljøet, som rapporteret på den officielle hjemmeside for Den Europæiske Union: “Dette vil igen bidrage til at reducere drivhusgasemissionerne med 0,84 metriske tons co2-ækvivalent.”

Oplev Hoover A-klasse sortiment

 

H-WASH 300 Plus

Discover more
 

H-WASH 500

Discover more
 

H-WASH 550

Discover more

* For WD-produkter refererer klasse A kun til vaskesessionen.