Hoover præsenterer Athen Evo

Den nye taskeløse og trådløse elstang, med strøm på op til 32,4V, ekstremt manøvrerbar og med topniveau ydeevne. Dens 120 minutters kørselstid gør det muligt at rense hele dit hus uden genopladning. Sortimentet omfatter modeller med lithiumbatterier, der sikrer høj rengøringsydelse, lang levetid og lavere genopladningstider. Oplev friheden ved trådløs rengøring.

Se videoen

Fremragende rengøringsydelse

Athen Evo garanterer rengøringsydelse på topniveau, der kan sammenlignes med en 2500W lednings støvsuger. Det fjerner mere end 100% støv fra hårde gulve.

Autonomia fino a 120 minuti

Ekstraordinære operationstid

Du kan rense dit hjem med kun én genoplade - Athen Evo runtime er op til 120 minutter.

Maksimal manøvredygtighed

Den innovative nem kørsel system tillader dig at nemt rydde omkring dine møbler og andre hindringer i dit hjem. Særlige 180° tilt hjælper dig med at nå selv de vanskeligste områder med en enkelt twist af håndleddet - ingen indsats på alle.

Velegnet til alle overflader

Motoriseret turbo børstehoved gør Athen Evo det ideelle produkt til rengøring af alle overflader, selv de mest sarte (såsom parket).

Let at bruge

Athen Evo var designet til at give dig den bedste komfort og højeste fleksibilitet i brug.

Batteri opladningsstatus altid under kontrol

Den eksklusive og praktiske LED display hjælper dig med at holde batteriets opladningsstatus altid under kontrol. Displayet kan du kontrollere status for batteriopladning. En blinkende lyssignaler når Athen Evo er klar til brug igen.

Let at rengøre

Rengøring af den motoriserede turbo børste er hurtig og nem på grund af specialudløsningssystemet. To enkle handlinger er alt, hvad der kræves for at fjerne børsten, hvilket reducerer støvkontakt. Det er let og hygiejnisk.

Hurtig og nem bin tømning

Athen Evo har en stor støvopsamling, der er let at fjerne og tømme, og som forhindrer enhver kontakt med støv. Det har også et vaskbart HEPA filter. Filteret kan fælde selv de fineste støvpartikler, der sikrer optimal filtrering og kun udsendelse af ren luft ind i miljøet.

Lodret parkeringsplads

Athen Evo er nem at opbevare, under og efter brug, takket være sin komfortable lodrette parkeringsplads.

Lys og praktisk

Athen Evo er hurtig og praktisk at bruge, perfekt til rengøring selv de største overflader med minimal indsats.

Ydelse og design

Ultra slank design

Ultra slank design

Den specielle ultra slanke design af børsten giver dig mulighed for at nå overalt, selv på bagsiden af sengen og under møbler.

Maksimal overholdelse ved brug

Strukturen i hjulene og deres særlige tekstureret overflade sikre maksimal overholdelse af gulvet.

Øget synlighed ved rengøring

Børstehovedet har LED lys til at øge synlighed selv i de mørkeste hjørner (såsom under senge og andre stykker af møbler).

To effektniveauer

Du kan vælge niveauet af magt egnet til den slags rengøring handling du har brug for.

Turbo funktion

I tilfælde af vanskelige rengøring kan du bruge funktionen Turbo. Det maksimale strømniveau tillader dig at effektivt rense selv de mest resistente snavs.