Dynamic Extreme

Dynamic Extreme er en vaskemaskine, der tilbyder dig kun bedst - tavs som ingen anden, moderne design, lavt forbrug og maksimal pålidelighed. Den moderne, lineære design er velegnet til alle miljøer .Materialer og detaljer (såsom LCD-displayet og den mørke glas) er top kvalitet.

Se videoen
Perfekte stilhed

Perfekte stilhed

På grund af den Perfect Silent Inverter sikrer Hoover dynamisk ekstreme sikrer uovertruffen støjreduktion og minimale vibrationer i alle vask faser, kombineret med den bedste energibesparelser.

Optag ydeevneniveauer

Optag ydeevneniveauer

  • Energiklasse: A +++ -50%
  • Spar 50%
  • Fejl mindre rengøring
  • Forbrug reduceres til et minimum
  • Tavs som ingen anden

 

 

Holde kontakten til dit hjem

Holde kontakten til dit hjem

På grund af app vil dit enhed altid være forbundet via wi-fi overalt. Med en Fi teknologi vil du være i stand til at finde den ideelle løsning til dine behov og holde din enhed under kontrol 24/7.

Cura per i tessuti

Pleje til tekstiler

Dynamic Extreme tillader dig at vaske en fuld belastning af forskellige farver og typer af stof, at opnå perfekt resultat selv med hurtig vasker og lave temperaturer.

 

Maksimal præcision i vask

Maksimal præcision i vask

Funktionen Avanceret Kilo tilstand måler vægten af vasketøjet og følgelig justerer mængden af vand, energiforbrug og vask tid med videnskabelig præcision.

Ingen bekymringer

Ingen bekymringer

Acqua Stop er forebyggelse system designet til at forhindre oversvømmelser og giver dig ro i sindet. Systemet beskytter bør der være utætheder eller fejl i indlæsning rør dit vasketøj og dit hjem.