Hoover præsenterer Synthesis

Syntese er den mest innovative bagless, multi-cyclonic cylinder støvsuger i Hoover-serien, der kombinerer innovation, teknologi og design.

 

Den nye PACT (Power Active Compaction Technology), patenteret af Hoover, sikrer, at alle præstationer altid er øverste niveau.

Lavt energiforbrug, lavfrekvens af vedligeholdelsesoperationer og støvopsamlingens uovervindelige kapacitet gør det unikt.

10 liter støv komprimeret i rummet på 1 liter!

 

Innovation og teknologi

Syntese er designet med innovative teknologier patenteret af Hoover, der vil gøre dit liv lettere - det sikrer, at du har fremragende rengøringsresultater ud over høj energieffektivitet.

 

Op til 10 liter støv i rummet på 1 liter*

PACTPACTUna er en innovativ teknologi, der komprimerer alt støv, der er indsamlet i dit hus. Den motoriserede central propeller bevæger sig kontinuerligt og komprimerer støv inde i beholderen, som gradvist udvider.

*Kompressionstester udført i Hoover laboratorier med støv fra rigtige husholdninger. Kompression målt med støv opsamlet af Hoover XP71-modellen. Resultaterne kan variere afhængigt af materiale og miljø.

 

Høj effektivitet multi-cyklonteknologi

Tecnologia AirvolutionAirvolutionsteknologi Multi-cyklonic Airvolution-teknologien sikrer høj effektivitet i støvseparation. Den kraftige centrifugalkraft, som adskiller selv de fineste støvpartikler, forhindrer filtre i at blokere og sikrer, at ydeevnen altid er konstant. Dette betyder mindre filter vedligeholdelse og mindre tid til rengøring!

 

 

UDVIDELIG BIN

Sammenfattende har en eksklusiv samler støv bin, der udvider og kan indeholde op til 10 liter dust.*

*Komprimering tests udført i Hoover laboratorier ved hjælp af støv fra virkelige indenlandske miljøer. Kompression målt med støv indsamlet af Hoover XP71 model. Resultater kan variere afhængigt af materiale og miljø.

Topniveau udførelse

De innovative PACT- og Airvolution-teknologier kombineret med motorens højeffektivitet og de specielle børster designet af Hoover gør det muligt for Syntese at opnå topniveau.

Energiklasse i klasse A garanterer ekstraordinær rengøringsydelse ved reduceret energiforbruge

Fremragende energieffektivitet

Energiklasse i klasse A garanterer ekstraordinær rengøringsydelse ved reduceret energiforbrug.

Høj ydeevne på hårde gulve

Høj ydeevne på hårde gulve                 

Fremragende rengøringsydelse på hårde gulve - 111% udvindingseffektivitet.

Topniveau filtreringseffektivitet

Den genudgivne luft er altid ren takket være HEPA-filteret, der sikrer op til 99,98% filtreringseffektivitet.

Super stille

Super stille                

Syntese er en af de støjsvage cylindriske støvsugere i sin kategori med et støjniveau på kun 75 dBA.

Maksimal hygiejne

Synthesis er ideel til allergikere, der ikke kan komme i kontakt med støv.

Ingen bakteriel proliferation

Sølv-ionbehandling af støvkammeret forhindrer bakteriel vækst. Syntese er derfor ideel til allergikere, og hvis der er kæledyr i huset.

Ingen kontakt med støv

Støvsugeren af Syntesehoover har høj kapacitet, er let at fjerne og tømme og forhindrer enhver støvkontakt. Derudover beholder det vaskbare HEPA-filter selv de fineste støvpartikler.

Unikt design

Synthesis er designet til at give dig topniveau ydeevne i høj stil - kraftfuld og solid, men med et unikt og raffineret design.

Den praktiske LED-skærm giver dig mulighed for at kontrollere status af Synthesis til enhver tid. Specielle indikatorer hjælper dig til altid at bruge Synthesis korrekt..

 

 

 

 

 

Tilbehør

På grund af det intelligente håndtag med integreret børste og det medfølgende tilbehør kan du fjerne støv fra de mest delikate overflader.

 

Parket ekstra

Parket Extra børsten med sine bløde børster og filtpolstret hjul sikrer effektiv og korrekt rengøringsfunktion på alle overflader, herunder delikate (f.eks. Parket).

Mini turbo børste

Mini turbo børste

Den specielle Mini Turbo børste, der er specielt lavet til rent polstring, behandles med Silver Ion teknologi for at forhindre bakteriel spredning.

Tilbehør om bord

Det praktiske tilbehør til Syntese kan opbevares på røret, så de altid er til stede.